ro en ru

Turneu pentru copii până la 10 ani și seminar pentru părinți // 24 aprilie

Academia Națională de Șah organizează pentru copii cu vârsta până la 10 ani turneul “Primii pași spre victorii” si un seminar pentru părinți cu invitati speciali, pe data de 24 aprilie, la ora 10:00, în incinta Hotelului Jolly Alon.

 

„Dragi părinți,
Vă asteptăm duminică, 24.04.2016, începând cu orele 9:00, împreuna cu copii voștri la Hotelul Joly Alon (Chișinău,  Strada Maria Cibotari 37), unde va avea loc turneul pentru copii până la 10 ani și seminarul pentru părinți cu tema: “DE CE ESTE IMPORTANT ȘAHUL ÎN EDUCAȚIA COPIILOR”!
Părinții vor primi sfaturi prețioase de la dnl Botgros Ion Vasile, doctor habilitat în știinţe fizicomatematice, cercetător științific, și dnl Serghei Busuioc, doctor în pedagogie, maestru al sportului, Antrenor Emerit al Republicii Moldova; informații uitile de ce este important jocul de șah în educația copiilor si vor putea oferi întrebări. între timp copiii vor participa la turneu. Și pentru că ne dorim ca și părinții să se bucure din plin de acest eveniment interesant, îi invităm și pe ei la o partidă de șah cu invitații noștri speciali.

 

Așadar, pentru 3 ore, vă invităm împreună cu copiii să fiți alături de noi!

Această întâlnire este oferită de Academia Națională de Șah! Locurile sunt limitate, motiv pentru care vă rugăm să vă rezervati din timp! O puteți face fie telefonic  (078888241), fie puteți lăsa un mesaj în comentariu la această postare din evenimentul creeat pe Facebook!
Vă asteptăm cu drag!

De ce trebuie sa veniți?

D-l Ion Gîrneț, managerul general al Academiei Naționale de Șah: Jocul de șah reprezintă o metodă didactică valoroasă pentru toate categoriile de copii, pentru toate nivelurile de dezvoltare mentală de la copii cu dizabilități pînă la cei supradotați. Iar un debut timpuriu, începînd cu vîrzta de 5-9 ani, ajută copiii să devină mai performanți. Totuși, pentru părinți rămîn actuale aceleași întrebări: cum învățăm copilul nostru să joace șah, care este sistemul de predare potrivit vîrstei și etapei lui de formare, ce elemente obligatorii trebuie să conțină acest sistem etc. La aceste și alte întrebări Vor răspunde invitații noștri, experți în domeniul psiho-pedagogiei și sportului, Domnii Ion Botgros și Serghei Busuioc. Vă așteptăm cu drag!

Cand: duminica, 27 martie 2016

Ora: 10:00

Unde: hotel Jolly Alon (Chișinău,  Strada Maria Cibotari 37)


Program:

09 - 09:45 confirmarea participarii prin prezența personală a participantului la locul organizarii

10:00 start turneu și seminar

11:00 pauză

12:00 Înmânarea diplomelor

Costul evenimentului (seminar si turneu): participarea pentru elevii Academiei Naționale de Șah din Moldova constituie 50 lei , pentru ceilalți doritori 100 lei.

 

Înregistrarea este deschisă până sâmbătă, 23 aprilie 16:00

Detalii  aflați contactîndu-ne la nr 078888241Academia de Sah din Moldova 2011. © All rights reserved.