ro en ru

Turneul de Șah pentru copii ,,Vreau să devin mare maestru”.


Șahul este mai mult decît un simplu joc, atîta timp cît se pot transfera aspecte motivaționale către alte teme, subiecte sau discipline, este mai mult decît un sport deoarece propune anumite valori elevilor, șahul este mai mult artă și știință.

Anume această remarcă a servit drept imbold pentru a aduna micii șahiști la un turneu de șah pentru a pune în valoare abilitățile de învățare ale elevilor, concentrarea, simțul logic, auto disciplina, respectul, asumarea responsabilității pentru propriile acțiuni.

Turneul de Șah ” Vreau să devin mare maestru ”  se va desfășura sub egida Academiei Naționale de Șah din Moldova. Evenimentul va avea loc în sediul Academiei Naționale de Șah din Moldova din strada 31 august 1989, 100 pe data de 12 februarie 2017, începînd cu orele 900.

Oferta de participare la turneu se prezintă pînă la data de 10.02.2016 pe adresa electronică: info@sah.md. La turneu pot participa toți copiii șahiști (a.n. 2010-2005).

Organizarea acestui turneu este necesară pentru toți copiii șahiști. Mai mult decît atît acest eveniment se va bucura de o atenție sporită din partea Marelui Maestru Internațional la șah - Viorel Iordăchescu, care vine cu o lecție specială pentru învingătorii turneului.Academia de Sah din Moldova 2011. © All rights reserved.