ro en ru

Lecție de șah cu Marele Maestru Internațional la șah - Viorel Iordăchescu.


Astăzi, 12 februarie 2017, Academia Națională de Șah din Moldova organizează un eveniment de o importanță majoră pentru activitatea șahistică a elevilor Academiei, în cadrul căruia îl vom avea ca oaspete de onoare pe Marele Maestru Internațional la șah - Viorel Iordăchescu. Evenimentul va avea loc în sediul ANSM din strada 31 august 1989,100 cu începere de la orele 18.00.

Scopul principal al acestui eveniment este antrenarea în procesul instructiv-educativ al Academiei a specialiștilor de valoare în domeniul șahului din republică și familiarizarea copiilor cu personalități notorii din lumea șahului.

Obiectivele urmărite sunt promovarea șahului ca element important pentru o educație de calitate și susținerea activităților șahistice la nivelul copiilor.

Astfel, primii 15 participanți care au obținut cele mai bune rezultate la turneul ”Vreau să devin mare maestru” care a avut loc în data de 12 februarie 2017, urmează să joace șah simultan cu Marele Maestru, după care vor beneficia gratuit de o lecție de șah cu Marele Maestru internațional la șah Viorel Iordăchescu, ceilalți doritori de a asculta lecția vă așteptăm cu drag contra plată - 50 lei.

Vă așteptăm cu drag!Academia de Sah din Moldova 2011. © All rights reserved.