ro en ru

Cum petrecem vara în tabăra de șah-2018!

Vara este o perioadă mult așteptată de toți copiii! Acesta este timpul când se poate de jucat, de plimbat, de comunicat cu prietenii și, bineînțeles, de  învățat ceva nou!

Academia de Șah a găsit soluția de a combina plăcutul cu utilul! Aceasta este tabăra de șah de vară! Aici, copiii vor putea atât să-și întărească sănătatea cât și să învețe a juca șah, să afle o mulțime de lucruri noi din diferite domenii de cunoaștere și, desigur, să-și demonstreze talentele în creativitate!

Programul zilnic al activităților noastre este elaborat astfel încât ziua să zboare neobservată, fiind plină de evenimente impresionante și interesante!

Copiii, care au fost în primul schimb al taberei, nu doresc să plece și imediat se înregistrează pentru a doua perioadă!

Ce activități interesante oare au loc în tabăra noastră de șah, că atrag atât de mult copiii? Care este secretul? Secretul constă în faptul că avem elaborat un program unic de evenimente zilnice, conform căruia fiecare zi își are tematica sa! Deci, în fiecare zi, copiii noștri află multe lucruri noi din diferite domenii ale științei, sportului, artei, teatrului! Aceasta este și geografia, și experiențele de divertisment și comunicarea cu natura, cu animalele! Lecții de maniere bune și o varietate de activități creative!

Suntem singura tabără de șah din oraș, deschisă pentru copii cu niveluri diferite de pregătire și de cunoaștere a șahului.

Programul taberei noastre de șah de vară, este conceput în funcție de aceste particularități și, desigur, având în vedere vârstele diferite ale copiilor.

Avem mai multe tipuri de tabere de șah:

Primul tip de tabără de vară se numește " Începători 1". Programul activităților și lecțiilor de șah este destinat copiilor de 5-7 ani care nu știu încă cum să joace șah. Tabăra " Începători -2" pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani care, de asemenea, nu știu să joace.

Există tabere de vară, pentru copiii care au trecut primul, al doilea și al treilea nivel de instruire, acestea sunt "Avansați-1" și "Avansați-2". Și, desigur, există o tabără de vară de șah "Performantă" pentru copiii care cunosc bine, studiază profund șahul și sunt concentrați asupra rezultatelor sportive.

Stimați părinți!

Vă invităm copiii în tabăra noastră de șah de vară!

Au rămas doar 2 schimburi: de la 2 iulie până la 13 iulie și de la 16 iulie până la 27 iulie!!

Copiii vor petrece interesant și cu folos timpul, vor afla multe lucruri noi din lumea șahului!

Vă amintim că în această perioadă avem o ofertă specială:

Procurând un bilet la tabără de vară obțineți o reducere

 de 10% + un certificat pentru 200 l. cadou!

Grăbiți-va să rezervați un loc!

(în grup sunt doar 8 copii)

Locul: Botanica, Bd. Troian 15

Râșcanovca. Str.  Miron Costin 15/3.

Înregistrarea și informarea prin telefon.

022 222646

http://produse.sah.md/product-category/turnee/

Sunați, acum!

Informații suplimentare:

3 mese pe zi.

Schimbul III :  02 iulie - 13 iulie;

Schimbul IV:   16 iulie - 27 iulie;

Vârsta copiilor: între 5 și 12 ani.

Separarea în grupuri după vârstă și nivelul de pregătire

Numărul de persoane în grup: de la 6 la 8 persoane.

Limba de predare: rusă / română.

Programul de lucru: 5 zile pe săptămână de la 09-00 la 17-00

Vă așteptăm pe dvs. si pe copiii dvs!!Academia de Sah din Moldova 2011. © All rights reserved.